Centar za komunikaciju i savetovanje

psihoterapija,licni razvoj, edukacija

Sanja Perković-Goga

 Sanja Perkovic-Goga

 

 Diplomirala je na katedri za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu   sa temom „Povezanost volje za smislom i osobina ličnosti“ 2006. godine. Nakon višegodišnje edukacije stekla je zvanje TA psihoterapeuta 2011. godine.


Od 2008. godine u okviru  Strenum-centra za komunikaciju i savetovanje vodi psihoterapiju,  individualno i grupno savetovanje. Autorka je i voditeljka više programa i radionica od kojih se ističu radionice Motivacija za učenje namenjena studentima, Poslovna komunikacija, Škola samopouzdanja i Radionice za razvoj ličnosti za adolescente. Pored toga je sertifikovana voditeljka za treninge asertivne komunikacije sa visegodisnjim iskustvom. Trenutno pohadja edukaciju iz sistemske porodicne psihoterapije.

 

Prošla je brojne stručne edukacije i seminare. Govorila je na prvoj TEDxNoviSad konferenciji. Oblasti nteresovanja su psihoterapija, ravnopravnost polova, psihologija preduzetništva, psihologija vođstva, duhovnost, rad sa adolescentima i prevencija nasilja. 

U okviru Strenum-Centra radi individualno savetovanje i psihoterapiju i vodi program Motivacija za ucenje.

Kontakt:

060 75 705 75 

perkovic_goga@yahoo.com 

Vasa iskustva vezana za treninge i radionice Strenum-Centra

 • "Pre nekoliko meseci sam isla na radionice - motivacija za učenje i svih pet susreta sa Sanjom mi je mnogo pomoglo, podiglo samopouzdanje i uvidela sam neke stvari koje nika..."
  Olivera M.
  studentkinja
 • "Nedavno sam sa svojom terapeutkinjom dosla do zaključka da je asertivni trening bio okidač za mnoge pozitivne promjene koje sam napravila u mom zivotu. U nekim zemlj..."
  Zeljka Stevanovic
  utisak
 • "Prosla sam asertivni trening koji mi je mnogo koristio u mom svakodnevnom zivotu u komunikaciji sa bliskim osobama, kao i sa onima sa kojima se povremeno srećem. Nauč..."
  Ivana